Ema Müller, Vedátor či marsonautka Musilová. Aké sú predsavzatia influencerov na rok 2023?

ta3/nf
6.1.2023 00:00

Prvé otázky o predsavzatiach zvyčajne prichádzajú už krátko po novoročných ohňostrojoch a prípitku. Kým niektorým ľuďom sa ich podarí dodržať len pár týždňov a potom na ne zabudnú, iní s nimi žijú po celý rok. Ako sú na tom populárni slovenskí influenceri? A ako dotiahnuť predsavzatia do úspešného cieľa?

Ema Müller, Vedátor či marsonautka Musilová. Aké sú predsavzatia influencerov na rok 2023?
Archív Michaely Musilovej

Nie je túra bez Štúra

Radoslav Hoppej, ktorého všetci na sociálnych sieťach poznajú ako Nie je túra bez Štúra povedal, že v minulosti to s novoročnými predsavzatiami preháňal a dlho v nich nevytrval. "Pred pár rokmi som zvolil tak trochu inú taktiku, ktorá sa mi osvedčila a teším sa z toho. Dávam si predsavzatia priebežne počas roka v menších množstvách a vždy, keď si niektoré z nich zabehnem do života, tak si pridám ďalšie," vysvetlil.

Ako povedal, v plnení cieľov mu pomáha aj pomyselný zoznam, z ktorého si škrtá splnené ciele. "Milujem ten pocit, keď si môžem odškrnúť na svojom zozname splnený cieľ, sen či spomínané predsavzatie," uviedol Hoppej.

Ako vášnivý objavovateľ krás Slovenska si dáva aj mnoho cestovateľských snov. "Napriek tomu, že veľa ľudí si myslí, že už som precestoval celé Slovensko, opak je pravdou. Na rok 2023 mám dlhý zoznam krásnych miest a jedinečných lokalít, ktoré by som rád videl a navštívil," dodal slovenský travel bloger.

Mladí proti fašizmu

Marek Mach, ktorý založil iniciatívy Mladí proti fašizmu, Mladí za klímu a projekt Správy Mladí si predsavzatia do nového roka nedáva, pretože sa domnieva, že to nemá zmysel.

"Ak skutočne chceme niečo zmeniť či vykonať, nemá veľmi význam čakať na magický dátum. Práve naopak, mali by sme sa snažiť začať s tým čo najskôr," povedal mladý aktivista.

Ema Müller

Ema Müller, ktorá žije a pracuje v Paríži uviedla, že novoročné predsavzatia si dáva, nie však preto, aby si ich silou-mocou plnila. Dodávajú jej motiváciu. "Predsavzatia či už napísané v zápisníku, alebo len vytvorené v mojej hlave mi dodávajú ten správny drive. Tento rok som si trošku upratala priority a povedala si, čo má pre mňa naozaj zmysel," povedala Müllerová.

"Takže predsavzatia a plány na rok 2023 mám, ale viem, že sa môžu zmeniť rovnako rýchlo, ako sa menia moje nálady a obľúbené farby rúžov," vysvetlila Ema, ktorá na Instagrame propaguje zdravé sebavedomie žien pod značkou Som bohyňa.

Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 2 / 3
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok