Televízia TA3 oslavuje 20 rokov

TA3
30.8.2021 00:00

Jediná spravodajská televízia na Slovensku oslavuje v týchto dňoch výročie, svoje vysielanie začala pred dvadsiatimi rokmi 11. septembra 2001. Televízia TA3 je podľa prieskumu prestížneho Reuters Institute na Oxfordskej univerzite najdôveryhodnejšou mediálnou značkou.

Televízia TA3 oslavuje 20 rokov
TA3

Počas celého narodeninového dňa Televízie TA3, ktorá 11. septembra 2021 oslavuje 20. výročie, budeme prinášať špeciálne štúdiá o začiatkoch vysielania TA3 ako jedinej spravodajskej televízie na Slovensku, rozhovory s predstaviteľmi iných renomovaných spravodajských televízií vo svete - CNN, BBC, ČT 24. Odvysielame tiež špeciálny dokument, ktorý mapuje 20-ročnú históriu Televízie TA3,“ uviedla riaditeľka Centra spravodajstva a publicistiky, Zuzana Martináková.

Jeseň na obrazovkách Televízie TA3 bude veľmi pestrá, obohatená o viaceré novinky, významnou zmenou je prechod na non stop vysielanie, 24 hodín denne, 7 dní v týždni.


Od 12. septembra bude televízia detailne pokrývať návštevu pápeža Františka na Slovensku. Význam tejto návštevy zhodnotia hostia v štúdiu, predstavitelia cirkvi, viaceré osobnosti a rozhovor nám poskytne aj špeciálny hosť Tomáš Halík, český kňaz, teológ, sociológ, filozof a univerzitný profesor.

13. septembra odštartujeme zmeny v programovej štruktúre, hneď ráno, vysielaním s názvom Raňajky. Novou tvárou Televízie TA3 v tomto formáte bude Alexander Štefuca,“ dodáva Zuzana Martináková.

Dramaturgickými zmenami prejdú aj naše nosné relácie, medzi ktoré patria najmä nedeľná diskusná relácia V politike, Téma dňa s Petrom Bielikom od pondelka do štvrtka a denná diskusná relácia Tak takto.

Aj počas jesene bude pokračovať nová relácia Zdravie na TA3, ktorú sme odštartovali v auguste. Je odpoveďou na reakcie divákov, ktorí v dnešnej dobe očakávajú od spravodajskej televízie presné, overené a spoľahlivé informácie. Súčasťou zmien bude na jeseň aj nová večerná relácia Klub TA3, v ktorej budeme so zaujímavými a inšpiratívnymi ľuďmi z rôznych oblastí rozoberať aktuálne spoločenské témy.

Televízia TA3 na 20. výročie prichádza aj s novou staničnou grafikou, ktorá reflektuje súčasné svetové trendy, má oveľa väčšiu dynamiku a nové animované prvky.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok