Motoring: Nová Škoda Octavia, ktorá preberá riadenie. Elegantný Mercedes šetrí na cestách peniaze

18.5.2024 17:09

V ďalšej časti Motoringu sme vám priniesli nie len dve auta, ale aj horúce novinky. Nechajte sa uniesť sviežim a emotívnym dizajnom modelu, ktorý ponúka Škoda Octavia. Mercedes Benz zase posunul svoje hranice, toto je nová Trieda E kombi, ktorá spája modernú eleganciu so športovou siluetou a inteligentným priestorovým systémom.

Octavia v novom šate

Pozreli sme sa na prvé jazdné dojmy s modernizovanou Škodou Octavia. Odmerali sme výkon aj dynamiku nového motora, vyskúšali sme si dva typy podvozka a hovorili o povinnej čiernej skrinke na palube. Uberie nám zo súkromia?

Moderná elegancia so športovou siluetou

Náš test absolvoval aj Mercedes Benz E 300 de 4MATIC All-Terrain. Plug in hybridný systém. Diesel elektromotor nemá zatiaľ nikto. V meste elektrika a na diaľnicu si vyberieme úspornejší režim. Pozrite si, ako vyzerá novinka z dielne Mercedesu.

Novinky v automobilkách

Naša televízia v spolupráci s denníkom Pravda organizuje Importersky deň, tento rok spojený s anketou elektrické auto roka na Slovensku. Toto sú finalisti a ich novinky, ktoré v automobilkách pripravujú. Pozrite si tiež slávnostne otvorenie novej predajne Citreonu v Dubnici nad Váhom a so všetkým čo k takejto akcii patrí.

zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok