Hovoria ľuďom to, čo chcú počuť, tvrdí Hlina. Čo je našou prioritou?

TA3
4.1.2022 09:24

O polarizácii spoločnosti, prioritách a riešeniach vlády počas pandémie, ale aj o blížiacich sa komunálnych a krajských voľbách porozprával viac líder Platformy umiernených konzervatívcov Alojz Hlina.

Líder Platformy umiernených konzervatívcov Alojz Hlina vidí príčiny polarizácie v spoločnosti najmä za vplyvom sociálnych sietí. Expredseda KDH Hlina sa vrátil do politiky a spojil sa so šéfom mimoparlamentnej Dobrej voľby Tomášom Druckerom, spolu vytvorili stranu s názvom Dobrá voľba a Umiernení.

"Populizmus na sociálnych sieťach je enormný," myslí si Alojz Hlina. Šéf konzervatívcov povedal, že populizmus ohrozuje spoločnosť a treba to zmeniť. "Politici hovoria ľuďom to, čo chcú počuť," dodal. 

Expredseda KDH kritizoval súčasnú vládu aj za nastavenie zlých opatrení proti šíreniu koronavírusu. Podporil zdravotníkov a kritizoval aj agresiu namierenú na zdravotníkov. "Pandémiu sme nezvládli," konštatoval. Hlina povedal, že odbornú tému nemajú riešiť politici, ale odborníci.

Na margo povinného očkovania uviedol, že toto opatrenie môže byť v blízkej budúcnosti témou. Nízku zaočkovanosť na Slovensku pripisoval "neschopnosti" vlády a "toxickej" opozícii.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok