Nová talk show na TA3 prinesie zaujímavé príbehy, moderátorka sa chce lepšie pozrieť na vzťahy

TA3
21.10.2021 08:43

Televízia TA3 spúšťa novú talk show Klub TA3. Divákov v nej čakajú zaujímavé rozhovory. Moderátorka Mária Bernáthová v Raňajkách priblížila, akým témam sa bude venovať.

Bernáthová nie je neznámou osobnosťou, diváci ju poznajú najmä z podcastov, kde sa venuje v prvom rade vzťahom a životným príbehom. Ako hovorí, na základe príbehov iných ľudí môžeme lepšie pochopiť aj naše vlastné životy. Bernáthová je aj bývalou juniorskou reprezentantkou v basketbale a prvú hosťku do svojej novej talk show vybrala práve zo športového prostredia. 

Natália Hejková bola moderátorkinou prvou trénerkou v ligovom družstve. Bernáthová priznala, že ju do relácie chcela aj preto, aby si po 30 rokoch spolu sadli a otvorene sa porozprávali. "Ako jej bývalá hráčka jej môžem dať úplne iné otázky, ako akýkoľvek novinár," povedala s tým, že diváci sa majú na čo tešiť.

Bernáthová chce svoju show poňať aj interaktívne a zaoberať sa viac aj diváckymi tipmi: "Určite nájdeme spôsob, ako môžu diváci posielať tipy na zaujímavých ľudí a témy. Nemusia to byť vôbec celebrity či populárni ľudia, ide mi o ľudí z davu," vyjadrila sa.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok