Slovan si napravil chuť. Zápas s Podbrezovou otočil v infarktovom závere v nadstavení

ta3 tasr
3.9.2023 20:04

Futbalisti ŠK Slovan Bratislava vyhrali v nedeľňajšom stretnutí 6. kola Niké ligy nad Podbrezovou 3:2, keď skóre otočili dvoma gólmi v nadstavení. Domáci si tak napravili chuť po vysokej prehre 2:6 na pôde Arisu Limassol v odvete play off Európskej ligy. V tejto sezóne domácej súťaže absolvovali len štyri zápasy, momentálne figurujú na šiestom mieste s ôsmimi bodmi. Podbrezová je štvrtá s desiatimi.

Slovan absolvoval zápas domácej súťaže po viac ako troch týždňoch. Naposledy sa predstavil 12. augusta na pôde Skalice, kde zaknihoval prvý triumf v tejto sezóne (2:1). V prvom polčase mal herne navrch, no nedokázal sa prepracovať cez obranu hostí. Výstavnou strelou spoza šestnástky skóroval len Tigran Barseghjan.

Podbrezová bola nebezpečná najmä po prestávke a Slovan sa nedostal naspäť do tempa. Dvojité striedanie síce prinieslo dve veľké šance, no Barseghjan ani striedajúci Strelec ich nevyužili. "Belasých" potrestal v 78. minúte Mark Assinor, ktorý prekonal Borjana strelou k vzdialenejšej žrdi a hlavičkou z bezprostrednej blízkosti aj Marek Kristián Bartoš. Domáci otočili v infarktovom závere v nadstavenom čase. Najprv hlavičkoval k žrdi kapitán Guram Kašia a Barseghjan obišiel o chvíľu neskôr brankára Richarda Ludhu. Víťazný gól dal do prázdnej bránky.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok