Treba pripustiť, že SIS mohla brutálne zlyhať, povedal Šeliga. Krajniak si myslí, že polícia zasahuje do volieb

ta3
22.8.2023 20:54

Polícia tvrdí, že nominanti Sme rodina v silových zložkách pomáhali bývalému šéfovi SIS dostať sa z korupčnej kauzy. Dnes vyšetrovateľ opäť navrhuje jeho obžalobu. Po zatýkaní sú však už všetci zadržaní na slobode. Snažili sa v hnutiu pomôcť Pčolinskému cez tajné služby? Prečo nám polícia sľubovala Rozuzlenie, keď žiadne neprišlo? Hosťami relácie boli Milan Krajniak a Juraj Šeliga.

tema_dna_142.jpg
TA3

Rozvrat alebo nie?

Milan Krajniak, bývalý minister práce, sociálnych vecí a rodiny za hnutie Sme rodina, si myslí, že ide o policajný zásah do volieb. “Určite ovplyvňuje výsledok volieb, aké sú jej motívy, to nech zodpovedajú oni,“ povedal o polícii. “Na Slovensku bude rozvrat v bezpečnostných zložkách dovtedy, pokiaľ si dve policajné skupinky budú vybavovať účty,“ povedal Krajniak. Tvrdí, že v zbore existujú dve skupiny policajtov, jedna má byť so stranou Smer, tá druhá má podporovať Progresívne Slovensko.

“Obdivujem pána Krajniaka s akou vervou vie už dnes povedať, že všetky vyšetrovania, ktoré dnes prebiehajú, že sú nezákonné,“ povedal Juraj Šeliga, bývalý podpredseda NR SR za stranu Demokrati. Považuje za hlúpé, že sa na verejnosti a v médiach hovorí o štátnom prevrate ako o reálnej veci. Dodal, že sa mu nepáčia výroky, ktoré vyšli z nahrávky skupiny čurillovcov. “Sú to hnusné, krčmové reči,“ uviedol.

Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 / 2 Ďalšia strana
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok