Treba pripustiť, že SIS mohla brutálne zlyhať, povedal Šeliga. Krajniak si myslí, že polícia zasahuje do volieb

ta3
22.8.2023 20:54

Polícia tvrdí, že nominanti Sme rodina v silových zložkách pomáhali bývalému šéfovi SIS dostať sa z korupčnej kauzy. Dnes vyšetrovateľ opäť navrhuje jeho obžalobu. Po zatýkaní sú však už všetci zadržaní na slobode. Snažili sa v hnutiu pomôcť Pčolinskému cez tajné služby? Prečo nám polícia sľubovala Rozuzlenie, keď žiadne neprišlo? Hosťami relácie boli Milan Krajniak a Juraj Šeliga.

tema_dna_142.jpg
TA3

Čurillovci

“Narazili, mali dôkaznú núdzu a začali ohýbať zákon,“ myslí si Krajniak o čurillovcoch. Pohoršil sa nad vyjadreniami členov tohto tímu. “Reagovali ako mafoši,“ pokračoval. “Po tomto všetkom bol rozprášený ten vyšetrovací tím Obluk na inšpekcii, ktorý ich mal kontrolovať, skonštatoval Krajniak. O hnutie Sme rodina uviedol, že tak ako protestovali proti takýmto metódam v opozícii, tak protestujú aj teraz.

Šeliga sa nebude zastávať policajných vyšetrovateľov. “Dajme im rovnaké práva, aké dávame hocikomu inému,“ povedal o nich. “Pripúšťam, že tí chlapi mohli robiť zlé veci,“ pokračoval. Trvá na tom, že treba mať otvorenú myseľ a zhodnotiť všetky možnosti. “Treba pripustiť aj to, že SIS mohla brutálne zlyhať, že to, z čoho sú tí ľudia obvinení, mohla byť pravda,“ dodal.

Celú časť relácie Téma dňa si môžete pozrieť tu:

Strana 2 / 2
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok