Mimoriadna schôdza dopadne fiaskom, myslí si Fico. Upozornil aj na "najväčšiu tikajúcu bombu Slovenska"

ta3
3.7.2023 21:00

Slovenská politika je ako sud pušného prachu. Časový spínač je nastavený na 30. septembra. Výbušná zmes už dnes obsahuje všetko potrebné, ale nie je vôbec vylúčené, že ďalšie explozívne ingrediencie ešte pribudnú. Hosťom relácie Téma dňa bol Robert Fico (Smer-SSD).

fgde.jpg
TA3

„Buď to urobíme tak, že zaplatí celý bankový sektor mimoriadny bankový odvod a z toho si štát bude riešiť problém hypotekárnych úverov, alebo sa dohodneme na tom, že tie hypotekárne úroky budú platiť banky,“ uviedol líder Smeru-SSD.  To, že rodiny môžu prísť o svoje domy kvôli tomu, že nie sú schopné splácať hypotéky označil za „pravdepodobne najväčšiu tikajúcu bombu na Slovensku“.

Politická scéna a kandidátky

„Tu sa vytvára zlepenec nad zlepenec,“ okomentoval situáciu na politickej scéne, keď sa spájajú rôzne strany a hnutia do koalícií.  „Neverím, keď vidím Hlinu na kandidátke SASKY. Neverím, keď vidím Klusa na kandidátke Sme rodina,“ dodal Fico.

Kritizoval aj kabinet Ľudovíta Ódora. „Úradnícka vláda by mala predovšetkým niečo robiť. Zatiaľ len sedia a váhajú, pozerajú, uvažujú, ale neprijali žiadne rozhodnutia.“

Celú časť relácie Téma dňa si môžete pozrieť nižšie:

Strana 2 / 2
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok