Hokejoví fanúšikovia si priplatia. Takéto sú ceny permanentiek v jednotlivých mestách. A budú ešte vyššie

ta3/Janka Danková
1.7.2023 06:00

Fanúšikom Košíc bude permanentka platiť aj na zápasy Champions Hockey League, Zvolenčania vsadili na akciu Early Bird. Takmer všetky slovenské kluby už odštartovali predpredaj permanentiek na sezónu Tipos extraliga 2023/2024. Niektoré budú platiť len na základnú časť, iné aj na zápasy vyraďovacej fázy.

Hokejoví fanúšikovia si priplatia. Takéto sú ceny permanentiek v jednotlivých mestách. A budú ešte vyššie
Facebook/HC Mikron NZ, HC05 BB, HK NR, HKM ZV, HK GROTTO SN

HK Nitra

V prípade corgoňov budú permanentky platiť len na zápasy základnej časti. Ak tím postúpi do play-off, budú mať držitelia permanentiek prednostné právo na rezerváciu lístka na zápasy vyraďovacej fázy hry. Nitrania ceny oproti minulému roku nemenili. Permanentka na státie stojí 170€, na sedenie od 170 do 280 eur v závislostí od kategórie sektorov. Cena na predĺženie je rovnaká ako pre nové permanentky.

 HK Poprad

Popradskí fanúšikovia, ktorí sa rozhodnú siahnuť po permanentke, budú mať zabezpečené miesto na domáce prípravné zápasy, na Tatranský pohár a na zápasy základnej časti. Klub na svojom webe informuje, že permanentka bude rovnako platiť aj na zápasy jeho B-tímu v Slovenskej hokejovej lige.

Permanentka tak nebude platiť na zápasy kvalifikácie o play-off, ani na play-off. Jej majitelia budú ale mať prednostné právo na zakúpenie lístka na tieto zápasy za zvýhodnenú cenu.

Počas prvej vlny predaja je cena permanentky od 190 do 200 eur v závislosti od sektora, v druhej vlne bude cena od 200 do 230 eur, v tretej od 210 do 250 eur. Klub ponúka pre študentov, ŤZP a seniorov zľavy.

HC Košice

Priaznivci košického hokeja budú musieť siahnuť poriadne hlboko do vrecka. Predĺženie permanentky sa pohybuje v cenovom rozmedzí od 319 do 349 eur v závislostí od sektora. Tých, ktorí doposiaľ neboli držiteľmi permanentiek a rozhodnú sa zakúpiť si nové, to bude stáť od 349 do 369 eur.

Permanentka im však bude platiť ako na zápasy základnej časti, tak aj na play-off, a rovnako aj na domáce stretnutia v rámci Champions Hockey League.

Klub ponúka zľavy pre deti, študentov a ŤZP a súčasne zľavy, benefity u jeho partnerov. 


HC Mikron Nové Zámky

V prípade Nových Zámkov nebude permanentka zabezpečovať isté miesto na zápasoch play-off. Platiť bude len na prípravné zápasy a základnú časť. Do konca júna bola jej cena 200€, po tomto termíne 220€.

Klub ponúka zľavnené ceny pre študentov, seniorov a ŤZP, a tiež zľavy u partnerov klubu.

Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 2 / 3
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok