Hokejoví fanúšikovia si priplatia. Takéto sú ceny permanentiek v jednotlivých mestách. A budú ešte vyššie

1.7.2023 06:00

Fanúšikom Košíc bude permanentka platiť aj na zápasy Champions Hockey League, Zvolenčania vsadili na akciu Early Bird. Takmer všetky slovenské kluby už odštartovali predpredaj permanentiek na sezónu Tipos extraliga 2023/2024. Niektoré budú platiť len na základnú časť, iné aj na zápasy vyraďovacej fázy.

Hokejoví fanúšikovia si priplatia. Takéto sú ceny permanentiek v jednotlivých mestách. A budú ešte vyššie
Facebook/HC Mikron NZ, HC05 BB, HK NR, HKM ZV, HK GROTTO SN

HK Dukla Ingema Michalovce

Michalovce, ktoré to v ostatnom ročníku Tipos extraligy dotiahli až do siedmeho semifinálového zápasu, sa rozhodli, že permanentky budú platiť na prípravné zápasy, základnú časť a aj play-off.

Ceny permanentiek na sedenie boli do konca júna od 270 do 290 eur v závislosti od sektora. Od júla je ich cena od 290 do 310€. Fanúšik sa môže rozhodnúť aj pre nadštandardné miesto vo VIP priestoroch, za ktoré si zaplatí 360, resp. 390 eur.

Klub informuje, že permanentky na státie začne predávať až po vypredaní sedenia. Súčasne poskytuje zľavy pre deti, seniorov a ŤZP a rovnako aj zľavy u partnerov klubu.

HK GROTTO Spišská Nová Ves

Kým v iných kluboch sa rozhodujú, či bude permanentka platiť aj na play-off alebo nie, Spišiaci toto rozhodnutie nechali na fanúšikov. Za permanentku s platnosťou na prípravné zápasy a na základnú časť si zaplatili do konca júna 200€, po tomto dátume 230€. Permanentka, ktorá zaručí miesto aj na zápasoch v play-off, stojí od júla 290€. Klub ponúka zľavy pre deti, dôchodcov a ŤZP.

Priaznivci rysov sa môžu rozhodnúť aj pre VIP permanentku za 600, resp. 750 eur.

Držitelia akejkoľvek z permanentiek budú mať počas sezóny veľkú výsadu. Nebudú musieť čakať v klasickom rade pri vstupe na štadión. Bude pre nich vyčlenený špeciálny vchod, ktorý im zabezpečí plynulý vstup bez zbytočného čakania. Tí, ktorí si predĺžia svoju permanentku z ostatnej sezóny, sa potešia aj darčeku – tričku z kolekcie Bronzoví hrdinovia. Klub sľubuje držiteľom permanentiek aj špeciálnu akciu Deň otvorených dverí.

HC´05 Banská Bystrica

Bystrica bude predaj realizovať v dvoch vlnách, prvá je na predlžovanie minuloročných permanentiek. Priaznivci baranov sa môžu rozhodnúť medzi permanentkou „štandard“, ktorá je len na zápasy základnej časti a „premium“, ktorá je na prípravné zápasy, základnú časť aj play-off.

Štandard počas prvej vlny predaja stojí od 210 do 235€, v druhej vlne bude stáť od 235 do 260 eur.

Cena permanentky „premium“ je od 310 do 335 eur, v druhej vlne bude od 335 do 360 eur v závislosti od sektora.

Bystričania ponúkajú kúpu permanentky aj na splátky. Namiesto jednorazového poplatku sa tak môžu fanúšikovia rozhodnúť pre uhradenie na desaťkrát.

"Uvedomujeme si, že pri zvyšovaní cien by možno finančná situácia nedovolila niektorým našim fanúšikom investovať takú vyššiu sumu naraz. Sme veľmi radi, že sme sa dohodli na spolupráci so spoločnosťou, ktorá umožňuje nákup na splátky a čiastočne sme tak "odbremenili" peňaženky našich fanúšikov,  ktorí majú možnosť splácať permanentku bez navýšenia. Tento druh kúpy využilo veľa záujemcov, čo nás veľmi teší," vyjadril sa klub exkluzívne pre ta3.

Klub pre prvých 500, resp. 100 ľudí, ktorí si zakúpia permanentky, pripravil vecné darčeky od svojich partnerov a tiež zľavy na nákup v ich predajniach.


Strana 3 / 3
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok