VIDEO: Ferencváros čaká odveta proti Slovanu. V Bratislave absolvoval tréning

TA3/Soňa Búranová
26.7.2022 18:00

Futbalisti Ferencvárosu Budapešť v utorok poobede pricestovali do Bratislavy. V stredu ich o 20:30 čaká odvetný zápas proti ŠK Slovan Bratislava. Na štadióne na Tehelnom poli absolvovali prípravný tréning. Tréner futbalistov Stanislav Čerčesov a jeden z hráčov absolvovali aj tlačovú konferenciu. Aké majú pred zajtrajškom pocity? Ta3 bola na mieste.

VIDEO: Ferencváros čaká odveta proti Slovanu. V Bratislave absolvoval tréning
ta3

Hráč Fortune Bassey na tlačovej konferencii uviedol, že toto bude viac ako len tradičný zápas a bude naozaj ťažký. V rámci tímu panuje pred zápasom mierne napätie, no najmä dobrá nálada. 

"Po prvom zápase sme v neľahkej situácii, necítime však žiadny tlak. Prišli sme sem vyhrať," uviedol. "Sme pripravení využiť všetky naše šance a dať gól. Celý tím je pripravený, na tréningu sme sa na to všetci pripravovali," doplnil Bassey.

Záznam z tlačovej konferencii Ferencvárosu si môžete pozrieť na Facebooku ta3.

"Teším sa, že hráči necítia tlak. Moja práca sa podarila," reagoval na slová svojho zverenca tréner Čerčesov. "V sezóne hráme asi 30 až 33 zápasov a toto nie je bežný zápas. No chceme vyhrať a musíme hrať dobre," dodal s tým, že to bude hlučný zápas plný emócií. "Bez fanúšikov to nie je ono, tešíme sa na to," zakončil tréner.

Tímy sa stretnú v súboji o postup do 3. kvalifikačného kola Ligy majstrov. Slovan je však vo výhode, keďže z Maďarska si priniesol výhru 2:1. 

Pozrite si videá z tréningu Ferencvárosu:

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok