Doprajte si relax vo vírivke. Zlepšíte stav pokožky, možno aj schudnete

TA3/zm
1.10.2021 16:00

Večerný relax vo vírivke môže mať nečakaný vplyv nielen na zdravie, ale aj na vašu krásu. Oproti klasickému kúpaniu v bazéne môžete perličkový kúpeľ využívať od skorej jari do neskorej jesene.

Doprajte si relax vo vírivke. Zlepšíte stav pokožky, možno aj schudnete
Pexels/Ron Lach

Teplá voda v chladnejšom okolitom prostredí a masáž pomocou bubliniek je kombinácia, ktorá znie už na prvé počutie dobre. Okrem otužovania, zlepšenia krvného tlaku a množstva iných zdravotných benefitov, prináša vírivka aj nečakane pozitívne vplyvy na krásu.

Zlepšenie pokožky

Teplá voda, v ktorej sa kúpete, otvára póry pokožky. Na to by ste nepotrebovali vírivku, ale zázrak nastane v kombinácii s bublinkami. Perličkový kúpeľ pôsobí na pokožku ako jemný mechanický peeling, takže bude krásne prekrvená a hebká.

A keďže sa peeling bublinkami odohráva v čase, kedy sú póry pootvárané vírivka bude pre vás doslova detoxom.  Už po polhodine sa vám z tela odplavia toxíny a odstránite odumreté kožné bunky.

Schudnite vo vírivke

Znie to neuveriteľne, ale vďaka pravidelnému odpočinku vo vírivke môžete čo – to zhodiť. Teplá voda totiž pôsobí na zrýchlenie krvného obehu a činnosti srdca. Pre organizmus sú to podmienky veľmi podobné ľahkému kardiu, takže sa zvýši metabolizmus aj spaľovanie tukov.

Žiadna celulitída

A jemné bublinky do tretice. Ich masáž si užite aj na stehnách či pozadí, zmiernite tým prejavy celulitídy. Pokožka bude vďaka vírivke napnutejšia a pevnejšia, takže pomarančová koža nedostane šancu.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok