Volvo XC90 v prvej jazde a Mazda2 so základným motorom

TA3
18.7.2015 18:51

Nový Mercedes triedy E, ktorý zaparkujete pomocou mobilu a prvé SUV z dielne automobilky Jaguar. S Volvom XC90 druhej generácie sme absolvovali prvé kilometre po slovenských cestách a krátko sme ho porovnali aj s Audi Q7. V teste sme si vzali na mušku malú Mazdu2 so základným benzínovým motorom.

Reláciu odštartujeme dvomi maskovanými prototypmi. Prvým z nich je nový Mercedes triedy E, ktorý vie zaparkovať aj vyparkovať bez vodiča. Potrebujete na to len telefón s patričnou aplikáciou. Druhý maskovaný prototyp sa predstavuje v úlohe sprievodného vozidla na Tour de France a je to prvé SUV od automobilky Jaguar.

O druhej generácii Volva XC90 sa už veľa popísalo a konečne prichádza na slovenský trh. V prvej jazde sme ho prebehli po našich cestách a spolu so špeciálnym hosťom sme ho krátko porovnali s novým Audi Q7. Keďže všetky doposiaľ spomínané autá sú z vyššej cenovej kategórie, pre vyváženie otestujeme aj niečo lacnejšie. Vyskúšali sme si nový prírastok do kategórie malých áut, Mazdu2 so základným benzínovým motorom.

 

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok