Ďalšia hanba pre Slovensko / Holubník v NR SR / Kampaň v plnom prúde a zmätený volič

ta3
16.4.2023 12:26

Dobrý deň, Slovensko! Tak sa volá nová politická strana z Michaloviec. Sľubuje vládu bez strán Smer-SD, Hlas-SD a fašistov. A presne o takej zasa sníva Andrej Danko, lebo ako tvrdí, liberálna demokracia likviduje Slovensko. Len pripomíname, že termín liberálna demokracia, neznamená vládu liberálov. O slovenského voliča sa tak pobije viac ako 50 aktívnych politických strán a hnutí. Zatiaľ. Karty totiž ešte stále môže zamiešať Vladimír Mečiar. Iba že by nie. Prezidentka medzičasom nevymenovala úradnícku vládu - zatiaľ. Aj o týchto témach diskutovali Juraj Blanár a Ján Budaj.

Igor Matovič hodil do parlamentu ďalšiu atómovku, ako inak, bez finančného krytia. Eduard Heger je zrejme jediným, kto verí, že neprídeme o 300 miliónov z Plánu obnovy a stihneme postaviť hrubú stavbu Rázsoch. Peter Kažimír zas podľa sudcu uplácal Františka Imreczeho. Ten sa bráni, že nie a hoci nám to trochu opäť raz pošramotí medzinárodné renomé, zo 111 metrov vysokého mrakodrapu na Mýtnej sa mu odísť nechce.

A Progresívci? Tých v podpore Zuzany Čaputovej pred Prezidentským palácom, ako tvrdia, proti prízemným útokom, zastavil až dážď. Len či v tom nemá prsty Soroš. No a netreba opomenúť ani to, že pol roka od teroristického útoku na Zámockej, vláda pre práva LGBTI+ ľudí neurobila zhola - nič. Nezosobášeným párom len hanebne ponúka byť dôverníkmi a posiela ich k notárovi. Rovnako ako bývalý obyčajný človek Martin Čepček. Ale ten sa rozbehol ešte ďalej. K notárovi chce poslať každého nad 18 rokov. Len tak, pre štempeľ. Kto ho nedostane, namiesto porna bude musieť pozerať von oknom. Alebo nikde inde. Ale zase tak možno spozná reálnych ľudí. Boh vie. No dúfam, že aspoň vy ste si počas sviatkov oddýchli. Do volieb zostáva presne 167 dní. V zajtrajšej repríze to bude 166.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok