V stredu nás čaká odvetný zápas medzi Slovanom a Ferencvárosom. Polícia pripravila viaceré opatrenia

TA3
27.7.2022 08:38

V stredu je deň odvety rizikového futbalového zápasu medzi Slovanom Bratislava a Ferencvárosom Budapešť. Polícia s cieľom udržať poriadok v uliciach hlavného mesta pripravila viaceré bezpečnostné opatrenia, čo však so sebou prinesie aj obmedzenia pre motoristov. Viac už povedal hovorca Krajského riaditeľstva policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

Polícia uzavrie viacero ulíc

Opatrenia pred zápasom v Bratislave sa dotknú aj dopravy. "V priebehu dňa príde k uzavretiu určitých ulíc v Bratislave," uviedol Szeiff. Polícia sa na príchod fanúšikov Ferencvárosu Budapešť pripravuje už od utorka. Fanúšikovia by mali prísť do Bratislavy v poobedňajších hodinách. 

"Približne od 16.30h by malo prísť k uzavretiu Tomášikovej ulice, rovnako sme vydávali apel na vodičov, aby zvážili parkovanie v blízkosti železničnej stanice Nové Mesto," povedal hovorca. 

Najväčšie obmedzenia polícia očakáva v okolí Národného futbalového štadiónu, konkrétne na uliciach Bajkalská, Príkopova, Kalinčiakova a Viktora Tegelhoffa. V Bratislave bude "dostatok" policajtov. Povolali ich z viacerých útvarov. Pri vstupe na štadión budú vykonávať kontrolu organizátori.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok