Je vláda opäť v rozklade? Matovič si ide svoje a Heger je slabý premiér

TA3
17.4.2021 20:58

Rusi nepožadovali vrátiť svoju vakcínu preto, že bola testovaná v necertifikovanom laboratóriu ako to tvrdil Igor Matovič. Tvrdí to prezidentka Zuzana Čaputová, ktorá si vyžiadala utajenú zmluvu a rovnako aj ministerka spravodlivosti Mária Kolíková. Igor Matovič stále trvá na tom, že Rusov sa hodnotenie nášho ŠÚKLU dotklo. Nazrite za oponu s Ivanom Bošňákom z Dáta bez pátosu a marketérom Pavlom Minárom.

"Táto vláda je v rovnakom rozklade ako tá predchádzajúca. Igor Matovič si ide svoju hru a ukazuje sa, že Eduard Heger je veľmi slabým premiérom," myslí si marketingový a komunikačný expert Pavol Minár, podľa ktorého premiér ani koalícia "v podstate neexistuje". Nič sa nevyriešilo a speje to k tomu, že vláda nepadne dnes, ale o týždeň či mesiac, predvída Minár.

Aj podľa analytika a spoluautora projektu Dáta bez pátosu Ivana Bošňáka sme svedkami chaosu. "Vyťahujú sa osobné aj pracovné komunikácie medzi vládou a úradmi, komerčnými organizáciami (výrobcami vakcín) a to je hotové nešťastie pre občanov," skonštatoval dianie okolo ruskej vakcíny Sputnik V a konaním ministra financií.

"Je veľmi nepríjemné, keď človek bez dostatočného vzdelania či skúseností nevystupuje tak, aby sme na jeho reprezentáciu Slovenska mohli byť hrdí," reagoval Bošňák na Matovičov výrok, že on zmluvu o Sputniku vlastne ani nečítal.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok