Ľudové aj luxusné novinky, ktoré mieria na náš trh

TA3
25.3.2017 19:23

V druhej relácii venovanej výhradne novinkám zo Ženevy vám predstavíme ďalšie modely, ktoré sa čoskoro ukážu na našom trhu.

Alpine sa stala hviezdou

Jednou z najväčších hviezd ženevského autosalónu bola oživená značka Alpine a jej nádherné dvojmiestne športové kupé, ktorým chce konkurovať modelom ako Alfa Romeo 4C a Porsche Cayman. Nielen na Slovensku, ale v celej Európe, sa teší veľkej obľube crossover Captur.  V Ženeve sme si obzreli jeho modernizovanú podobu.

Doslova dizajnovou ikonou, ale vernou tradíciám značky chce byť nový Range Rover Velar. Žasnúť budete nad jeho nádherným interiérom, ale súčasne aj schopnosťami na asfalte či v teréne, kde má byť plnohodnotným členom rodiny Land Rover.

Obratný drobec od Suzuki

Automobilka Suzuki priviezla do Ženevy nový, super odľahčený model Swift. Širokého a veľmi obratného drobca sme si už medzičasom mali možnosť aj vyskúšať a čoskoro vám sprostredkujeme prvé dojmy. Na rozdiel od predchodcu sa bude teraz vyrábať v Japonsku a opäť sa vráti do ponuky aj verzia 4x4.

Mazda ukázala v Ženeve celú batériu noviniek. Najväčším ťahákom bola nová generácia CX-5, ale zľahka prekopala aj ďalšie modely.

Volkswagen má novú vlajkovú loď

V expozícii značky Hyundai nás zaujal nový kombík i30, ktorý si zaslúži pozornosť elegantným stvárnením zadnej časti aj objemom kufra. Kombík zase z iného, prémiového súdka sme si pozreli na stánku BMW. Päťkový rad sa aj u nás čoskoro rozrastie o veľmi šikovnú verziu Touring.

Ford vyvolal veľa diskusii novou Fiestou ST, ktorá vytlačila 200 koní z 1,5-litrového trojvalca a na záver uvidíte novú vlajkovú loď automobilky Volkswagen. Hovorí si Arteon a v modelovom portfóliu strieda pôvodný Passat CC aj Phaeton.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok