Žilina zdolala Poprad, Hovorka rozhodol 19 sekúnd pred sirénou

TA3 TASR SITA
5.2.2017 21:24

Hokejisti Žiliny v nedeľu triumfovali domácom zápase 44. kola Tipsport ligy 2016/2017 nad Popradom 2:1 po predĺžení. Skóre stretnutia otvoril v 30. min žilinský útočník Štěpán Novotný, ale už o tri minúty neskôr vyrovnal Samuel Mlynarovič.

Žilina zdolala Poprad, Hovorka rozhodol 19 sekúnd pred sirénou
SITA/Milo Fabian

Skóre stretnutia otvoril v 30. min žilinský útočník Štěpán Novotný, ale už o tri minúty neskôr vyrovnal Samuel Mlynarovič a keďže do konca III. tretiny už diváci nevideli ďalší gól, nasledovalo predĺženie. V ňom 19 sekúnd pred záverečnou sirénou rozhodol o triumfe domácich Marek Hovorka. "Kamzíci" prehrali už štvrtý duel po sebe, hokejisti Žiliny sa z víťazstva tešili druhýkrát v rade.

Milan Jančuška, tréner Žiliny: "Spokojný som iba s dvomi bodmi, pretože herne to nebolo vôbec ono. Všetko narušil už úvod, keď sa nám zranil Hruška a mali sme veľa vylúčených hráčov, čím trpela naša hra. Neskôr sa zranil aj Húževka, museli sme zarotovať útokmi a úplne nám odišla súčinnosť formácií. Jeden gól v riadnom hracom čase je málo, ale som rád, že sme v predĺžení dokázali zvíťaziť."

Marcel Ozimák, tréner Popradu: "Pre nás to bol nešťastný zápas, najmä jeho záver. Dva body sme si asi zaslúžili viac, aj za bojovnosť, aj za disciplínu a prístup celého tímu. Brankár domácich podal výborný výkon, prvé dve tretiny sa nám darilo vykrývať priestor pred bránou, až v tretej tretine si domáci vypracovali z tých miest niekoľko striel. V závere sme doplatili na chybu, keď sme nepokryli najlepšieho strelca súpera, ktorý rozhodol. Ťaháme čiernu sériu, dúfam, že sa nám to v najbližšom domácom zápase podarí prelomiť."

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok