Trenčín víťazne s Liptovským Mikulášom, Liptáci natiahli sériu prehier

TA3 TASR
5.2.2017 21:07

Úvod stretnutia patril jednoznačne Trenčanom, ktorí nastúpili do zápasu už aj s Hlinkom v prvej formácii. Najskôr to skúšal Hossa, zoči-voči Durnému neuspel Bulík. Počet nevyužitých šancí na domácej strane sa znásobil počas presilovky, keď si hosťujúci gólman poradil s delovkou z hokejky Bagina.

Liptákom sa podarilo obsadiť si na dlhší čas pásmo pred Voldenom až v 16. minúte, no brankár veľa práce nemal. Na druhej strane pálil ešte dvakrát z medzikružia Tománek, ale ani tento raz Durného neprekonal.

O prvý gól stretnutia sa v 24. minúte postarala Dukla – Durný neudržal puk po Baginovej strele od modrej, do odkrytej bránky zakončil Bezúch. Liptáci udreli až o päť minút v početnej výhode – Kriška tečoval Stümpelovu strelu. Hosťom bola následne ponúknutá ďalšia presilovka, no paradoxne práve počas nej inkasovali z hokejky Hlinku.

Záverečné dejstvo sa začalo šancou Kriška, ktorý sa od modrej rútil sám na trenčianskeho brankára, ten ale na dvakrát zlikvidoval jeho príležitosť na vyrovnanie. Dukla vsadila v tejto dvadsaťminútovke na bránenie súpera. Počas presilovky tesne minul z medzikružia Kriška, neskôr pohrozil i Stehlík. Na druhej strane to bombou hneď po buly myslel dobre Gašparovič, spred bránky neuspel následne Švec. V závere vsadili hostia na power-play, no vyrovnať sa im už nepodarilo.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok