Martin otočil domáci zápas s Novými Zámkami a pripísal si tri cenné body

TA3 TASR
5.2.2017 20:57

Dôležitý súboj susedov v tabuľke o účasť v play-off priniesol v prvej tretine len priemerný hokej. Prvý pokus mal už v 1. min domáci Galamboš, ale mieril vedľa. Nováčik bol úspešný už po prvej strele Chovana od modrej, ktorú tečoval do vlastnej bránky Heizer. V 8. min na dvakrát neuspel Koyš.

Na druhej strane sa vyznamenal Corbeil pri nebezpečných strelách Reháka a Saarinena. Od 13. min mali domáci výhodu o jedného hráča a po akcii Galamboša Korostin potrestal vylúčenie Majera.

V úvode druhej tretiny si domáci gólman Corbeil poradil so šancami Čaládiho a Fábryho. Nedáš-dostaneš vyšlo aj tentokrát. O minútu neskôr sa tešili domáci, keď po spolupráci s Pokrivčákom otočil skóre zápasu Surovka. Vzápätí domáci nevyužili 64-sekundovú presilovku štyroch na troch, keď dve strely Koyša zneškodnil Lundström. V 33. min stálo pri domácich šťastie, keď Rehák z vyloženej pozície netrafil martinskú bránku.

V 50. min zachránil Lundström po streleckom pokuse Dlouhého. Hostia mali potom síce viac z hry, ale strelecky sa proti dobre organizovanej defenzíve martinských hokejistov už nepresadili. V 57. min Cardwell fauloval pri nájazde Vargu, ale domáci hráč pri trestnom strieľaní stroskotal na gólmanovi hostí. Novozámčanom nevyšla ani 28-sekundová hra bez brankára a Martin si tak pripísal cenné tri body.

Témy: Nové Zámky
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok