Víťazná šnúra Slovana skončila, postup do play off sa skomplikoval

TA3 SITA
26.1.2017 15:12

Hráči HC Slovan Bratislava po šnúre siedmich víťazstiev vo štvrtok vyšli v Kontinentálnej hokejovej lige bodovo naprázdno, keď v čínskom Pekingu prehrali s miestnym tímom Červená hviezda Kchun-lun 0:2.

Víťazná šnúra Slovana skončila, postup do play off sa skomplikoval
SITA/Marko Erd

Neurobili tak ďalší krok k splneniu základného sezónneho cieľa - postupu do play-off. "Belasí" v KHL prehrali prvýkrát od 5. januára. Zverenci trénera Miloša Říhu mali v prvej tretine miernu streleckú prevahu, ale vedenia sa ujali domáci v 18. min zásluhou Kanaďana Seana Collinsa. V druhej tretine mali navrch hráči čínskeho mužstva, gól však nepadol.

Slovan sa snažil v tretej dvadsaťminútovke aspoň vyrovnať a vynútiť si predĺženie, ale v 58. min Alexej Ponikarovskij upravil na konečných 2:0. Asistenciu pri druhom góle domácich si pripísal slovenský útočník Tomáš Marcinko. Slovan má po 54 súbojoch v tomto ročníku KHL na svojom konte 78 bodov a priebežne im patrí 10. priečka, za ôsmym miestom zaostáva o dva body. Najbližšie sa "belasí" predstavia v sobotu 28. januára o 8.00 h SEČ na ľade klubu Admiral Vladivostok.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok