Slovan v Chabarovsku s tesným víťazstvom, priblížili sa k play off

TA3 SITA
24.1.2017 14:37

Hráči HC Slovan Bratislava zvíťazili 2:1 na ľade Amuru Chabarovsk v utorkovom zápase Kontinentálnej hokejovej ligy 2016/2017 a sú o krok bližšie k splneniu základného sezónneho cieľa - postupu do play-off. "Belasí" zaznamenali siedmy triumf za sebou, z ostatných desiatich stretnutí majú deväť výhier.

Slovan v Chabarovsku s tesným víťazstvom, priblížili sa k play off
SITA/Marko Erd

Zverenci trénera Miloša Říhu sa ujali vedenia už v 7. min, keď útočník Jeff Taffe vystrelil od modrej čiary a puk sa napriek zásahu gólmana Juhu Metsolu dostal až do jeho bránky. V druhej tretine boli domáci strelecky aktívnejší, ale Barry Brust svojich spoluhráčov podržal a neinkasoval. Slovanu vyšiel brejk v úvode tretej časti, Lukáš Vopelka zvýšil na 2:0 pre hostí. Za Amur síce v 50. min znížil Oleg Li, ale "belasí" si už nenechali ujsť víťazstvo v riadnom hracom čase a tri body.

Slovan má po 53 súbojoch v tomto ročníku KHL na svojom konte 78 bodov (skóre: 126:143) a dostal sa priebežne na ôsmu priečku, ktorá po základnej časti zabezpečí prienik do play-off. Najbližšie sa "belasí" predstavia vo štvrtok 26. januára o 12.30 hod stredoeurópskeho času v čínskom Pekingu na ľade klubu Červená hviezda Kchun-lun.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok