V lesoch chytili muža, ktorý možno zavraždil mladé dievča

TA3 TASR
20.10.2016 14:14

Dobodané telo mladej ženy a zranenú staršiu pani našli v jednom z bytov v Rohožníku. Polícia vyhlásila pátranie po mladom mužovi, ktorý mal na ruke veľké tetovanie "Monuška". Podarilo sa ho zadržať.

V lesoch chytili muža, ktorý možno zavraždil mladé dievča
TASR/KR PZ v Bratislave

Polícia už zadržala muža, po ktorom pátrala v súvislosti s prípadom vraždy a pokusu o vraždu v jednom z bytov v Rohožníku v okrese Malacky, informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.     

Muža vypátrali vo vojenských lesoch medzi obcou Plavecký Mikuláš a obcou Lakšárska Nová Ves, miestna časť Mikulášov. "Hliadka pohotovostného policajného útvaru muža za použitia donucovacích prostriedkov v súlade so zákonom obmedzila na osobnej slobode a eskortovala na príslušný útvar Policajného zboru, kde sú s ním v súčasnosti vykonávané potrebné procesné úkony," dodala Mihalíková.

clovek-0a000002-79ad-dfd7_0a000002-b55f-0e43.jpg

Polícia v nočných hodinách našla v jednom z bytov v obci Rohožník v okrese Malacky nevládne telo 21–ročnej ženy, ktorá mala na tele viaceré bodné rany. V byte sa nachádzala aj zranená 53-ročná žena. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy a vraždy v štádiu pokusu.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok