Martin uspel v Poprade najmä zásluhou 4-gólovej tretiny

TA3 SITA
9.10.2016 21:13

Hokejisti Martina si aj v druhej tohtosezónnej konfrontácii v Tipsport lige poradili s hráčmi Popradu. V nedeľu v 11. kole zvíťazili pod Tatrami 5:3 najmä zásluhou 4-gólovej druhej tretiny.

Na zásah Petra Lipanca už z úvodnej minúty odpovedali v 23. min Matej Dírer (v presilovke o dvoch korčuliarov) a v 25. min Patrik Koyš - 1:2. "Kamzíkom" sa síce podarilo kontrovať zásluhou Aleša Ježeka v 29. min (2:2), lenže potom opäť dvakrát skórovali "kosačky": v 29. min ich poslal do vedenia opäť Koyš a v 35. min zvýšil na 4:2 pre hostí Sergej Korostin. V záverečnej minúte druhej tretiny strelil kontaktný gól na 3:4 Adam Lapšanský.

Posledné slovo však patrilo hosťom - v 60. min do prázdnej bránky zavŕšil svoj hetrik Koyš. Martin si 11. septembra doma poradil s Popradom 4:1.

HK Poprad - MHC Mountfield Martin 3:5 (1:0, 2:4, 0:1)

Zostavy:

Poprad: Šúrek - Kurali, R. Suchý, Š. Fabian, Dinda, Chaloupka, Cutting, Potechin, Lubor Pokovič - Lichanec, Zagrapan, Lapšanský - Matej Paločko, Ježek, Kroták - Štrauch, Troliga, D. Bondra - Danielčák, Mlynarovič, Výhonský

Martin: Corbeil - M. Dvořák, J. Tabaček, Brňák, Salija, Rantanen, Pulli, M. Leško, Pacalaj - P. Koyš, Heizer, Dírer - D. Rzavský, Galamboš, Surovka - Korostin, Dokšin, Hölli - Poliaček, Jurášek, F. Nemček

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok