Moderátorka ta3 Simona Frantová je nominovaná na Slovenku roka

9.2.2024 09:00

Týždenník Slovenka v spolupráci s RTVS odštartoval 16. ročník čitateľskej ankety Slovenka roka. Odborná komisia vybrala 27 úspešných žien v deviatich kategóriách. Medzi nimi aj našu moderátorku Simonu Frantovú. V kategórii Médiá a komunikácia sú tiež nominované moderátorky Marianna Ďurianová a Marta Jančkárová.

„Pred piatimi rokmi som za moju drahú starú mamu Darinku Laščiakovú prebrala toto krásne ocenenie za jej celoživotné dielo. Bola to nesmierna pocta a ani som nesnívala, že raz budem medzi nominovanými osobnosťami aj ja. Je to pre mňa česť, radosť a zároveň aj veľká zodpovednosť,“ opísala svoje čerstvé pocity Simona Frantová. 

Simona začala v ta3 pôsobiť hneď po skončení vysokej školy pred desiatimi rokmi. Je autorkou a moderátorkou kultúrnych relácií a v rannom vysielaní vedie rubriku inšpiratívnych rozhovorov s umelcami. Divákom predstavuje tiež krásy našich regiónov v dokumentárnom cykle Tajomstvá Slovenska.

„Som rada, že mám prácu, ktorá ma nie len baví, ale tiež inšpiruje ľudí. Vďaka kultúrnym reláciám a dokumentom môžem divákom ukázať našu bohatú históriu, kultúru, architektúru, nádhernú prírodu a tiež tradičnú gastronómiu. Som poctená, že môžem byť medzi dámami, ktoré tvoria hodnoty a prispievajú tak k rozvoju našej spoločnosti. Máme byť na čo hrdí,“ dodala Frantová. 

Hlasovať môžete na www.slovenkaroka.sk prostredníctvom SMS a tiež v týždenníku Slovenka formou hlasovacích kupónov. Mená laureátok sa dozvieme 21. júna počas galavečera v Slovenskej filharmónii a v priamom prenose RTVS na Jednotke. 

zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok