Prvá Zlatá Králova čaša je odovzdaná, získala ju Denisa Saková. V hlasovaní divákov jasne dominovala

ta3
31.1.2024 10:02

Včera (30.1.) bola po prvý raz v rámci relácie Král na ťahu odovzdaná Zlatá Králova čaša. Ide o ocenenie, ktoré získa politik, hosť, ktorý divákov najviac presvedčí svojimi argumentmi. Spomínaní diváci mohli počas relácie hlasovať na webe ta3.com.

Král na ťahu Saková.png

Prvou držiteľkou Zlatej Královej čaše je ministerka hospodárstva Denisa Sáková, ktorá si podmanila hlasovanie divákov. Získala až 60 % všetkých hlasov.

Spolu s ňou o čašu bojovali aj Tomáš Drucker, Branislav Gröhling a Karol Galek.

Pozrite si video - vyhodnotenie diváckeho hlasovania, kedy Denisa Saková získala prvú Zlatú Královu čašu

Rozhovor s historicky prvou víťazkou Zlatej Královej čaše

Unikát v krabici

Zlatá Králova čaša je navrhnutá a vyrobená najlepšími slovenskými sklármi. Je fúkaná do drevenej formy a po vychladnutí sa maľuje 24-karátovým zlatom, ktoré sa následne vypaľuje pri 520 stupňoch Celzia. Po výstupnej kontrole sa balí do hodvábneho papiera a ukladá do krabice, ktorá je vyrobená na mieru pre tento unikát.

Čaša je vyrobená v limitovanom počte pre reláciu Král na ťahu. Je univerzálna, má objem 560 mililitrov a najlepšie si z nej vychutnáte tiché alebo šumivé víno.

Víťazovi bude odovzdaná v priamom prenose na záver relácie. Moderátor hosťom ozrejmí pravidlá hlasovania, priebežne bude informovať o výsledkoch a na záver ohlási víťaza.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok