Nie semafor, ale stĺp. Štátna tajomníčka nabúrala vládne BMW, po Dankovi je to už druhý incident v januári

ta3
29.1.2024 16:41

Podľa informácií od portálu Startitup došlo k dopravnej nehode štátneho úradníka. Štátna tajomníčka podpredsedu vlády Alena Sábelová mala autonehodu v nedeľu v Rusovciach. Je to už druhý incident po nehode v bratislavskej Dúbravke, pri ktorej Andrej Danko narazil do semafora.

Polícia
Facebook/Polícia SR (ilu)

Sábelová mala vládnym BMW, ktoré šoférovala, naraziť do stĺpa verejného osvetlenia. Nehoda sa podľa informácií Startitup stala v nedeľu podvečer na Balkánskej ulici v Rusovciach.

Na mieste sú črepy BMW

V súčasnosti na mieste nehody možno vidieť pozostatky luxusného vozidla BMW radu 5, ktorým Sábelová šoférovala. Podľa dostupných informácií bola štátna tajomníčka následne odvezená z miesta nehody sanitkou s podozrením na poranenie hlavy.

Startitup získal vyhlásenie Operačného strediska zdravotnej záchrannej služby SR. “Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby Slovenskej republiky vyslalo na základe volania na tiesňovú linku 155 ambulancie RZP a RLP k dopravnej nehode v Rusovciach. Záchranári po prvotnom ošetrení transportovali do nemocnice na Antolskej 53-ročnú ženu s podozrením na vnútrolebkové poranenie,“ uviedla hovorkyňa Petra Klimešová.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok