Živil ju sex? Trumpova žena na obvinenia reagovala žalobou

TA3 ČTK
2.9.2016 09:55

Manželka prezidentského kandidáta Donalda Trumpa Melania zažalovala britský bulvárny denník Daily Mail za informáciu, že si v 90. rokoch privyrábala ako platená sexuálna spoločníčka.

Požaduje peniaze

Za podobné tvrdenie podala žalobu aj na jedného amerického blogera. Bývalá modelka slovinského pôvodu požaduje odškodnenie vo výške 150 miliónov dolárov.

Daily Mail v júli citoval informáciu istého slovinského časopisu, že si Trumpová v čase, keď bola v New Yorku modelkou, privyrábala takisto sexuálnymi službami pre zámožných klientov. Podľa jej právnika toto nepravdivé tvrdenie "enormne poškodzuje jej osobnú aj profesionálnu povesť", za čo požaduje spomínanú finančnú náhradu.

melani_0a000002-3042-2162.jpg

Vhodná prvá dáma?

Webový portál denníka v reakcii na žalobu uviedol, že jeho redakcia nehodnotila pravdivosť informácií o platených sexuálnych aktivitách Trumpovej. Zverejnili správu vraj preto, že aj keby sa ukázalo tvrdenie slovinského magazínu ako nepravdivé, mohlo by ovplyvniť americkú prezidentskú kampaň.

Do tej už minulosť Melanie Trumpovej niekoľkokrát zasiahla. Denník New York Post napríklad pred mesiacom dva dni po sebe zverejňoval na titulnej strane jej nahé fotografie s dodatkom, či si voliči prajú takúto prvú dámu.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok