Na slovenských letiskách sprísnili opatrenia, dôvodom má byť list alebo email

TA3 SITA
12.8.2016 13:49

Na troch slovenských letiskách zvýšili ochranu. Sprísnené bezpečnostné opatrenia platia v Bratislave, Košiciach a v Poprade. Dôvodom má byť výhražné oznámenie. Cestujúcich sa ale opatrenia významne nedotknú.

Podľa informácií portálu TVNOVINY.sk má byť dôvodom výhražný list alebo email. Hovorca ministerstva vnútra Ivan Netík informoval, že k opatreniam sa z bezpečnostných dôvodov zatiaľ vyjadrovať nebudú.

Marketingový manažér letiska Košice Juraj Tóth potvrdil, že na letisku a v jeho okolí sú sprísnené opatrenia, a to v spolupráci s políciou. Ide však podľa neho o štandardné bezpečnostné opatrenia aj po útokoch v zahraničí. Cestujúcich sa to nijak významne nedotkne, dodal. Podľa hovorkyne bratislavského letiska Veroniky Ševčíkovej sú všetky prílety a odlety v Bratislave vybavované podľa platného letového poriadku.

"Vo štvrtok zasadal mimoriadny bezpečnostný výbor. Na základe dostupných informácií boli prijaté bezpečnostné opatrenia, ktoré budú platiť do odvolania," potvrdila riaditeľka popradského letiska Ivana Herkeľová.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok