Muž zastrelil mladú speváčku počas autogramiády, následne si vzal život

TA3 TASR
11.6.2016 11:42

Americkú speváčku Christinu Grimmieovú zastrelil neznámy muž po koncerte v štáte Florida. Na hudobníčku začal strieľať počas toho, ako podpisovala autogramy. Následne obrátil zbraň proti sebe. 22-ročná speváčka zraneniam podľahla v nemocnici.

Neznámy muž postrelil a smrteľne zranil speváčku Christinu Grimmieovú, bývalú hviezdu americkej hudobnej súťaže televízie NBC The Voice. K incidentu došlo v piatok po koncerte v meste Orlando v americkom štáte Florida. Speváčkinu smrť potvrdila aj jej manažérka Heather Walshová a polícia v Orlande.

Tragický incident sa odohral v koncertnej sále Plaza Live, kde speváčka so svojou skupinou Before You Exit vystupovala. Po koncerte, ktorý sa skončil v piatok približne o 22.00 h miestneho času, keď Grimmieová podpisovala fanúšikom propagačné materiály, vystrelil na ňu zatiaľ neznámy muž a spôsobil jej vážne zranenia, ktorým v nemocnici podľahla. 

Podľa vyhlásenia polície v Orlande sa speváčkin brat pokúsil útočníka odzbrojiť, ten však namieril zbraň proti sebe a spáchal samovraždu. Grimmiová sa v roku 2014 zúčastnila šiestej série americkej verzie súťaže Hlas a skončila na treťom mieste.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok