Na bratislavskom majálese upiekli rekordný koláč

TASR
7.5.2016 17:29

Pekárom z hlavného mesta sa podarilo vytvoriť nový slovenský rekord. Upiekli 11-metrový pivný koláč, ktorý si mohli vychutnať návštevníci Bratislavského majálesu.

Na bratislavskom majálese upiekli rekordný koláč
TASR/Branislav Bibel

Certifikát o vytvorení slovenského rekordu odovzdal autor Knihy slovenských rekordov Igor Svítok. Na Bratislavskom majálese, ktorý sa začal na Tyršovom nábreží vo štvrtok, zážitok po 16.30 h sľubuje koncert Petra Lipu, na ktorého nadviaže Xindl X. Koncertné finále festivalu zverili organizátori skupinám Hex a Polemic.


Súčasťou Bratislavského majálesu sú aj viaceré sprievodné akcie. Verejnosť môže navštíviť napríklad kreatívny trh Májový džem Vol. 4, na ktorom sa prezentuje slovenské handmade umenie a dobré jedlo. Svoj stan má na podujatí aj Café Európa, ktorý ponúka priestor na diskusiu o európskych témach.

Program Bratislavského majálesu vyvrcholí okolo 21.45 h takmer desaťminútovým ohňostrojom s hudobnou kulisou na motívy slávneho valčíka od Johanna Straussa Na krásnom modrom Dunaji. Ohňostroj bude odpaľovaný priamo z lode uprostred rieky Dunaj.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok