Skok dá Sieti 100 bilbordov, ak prizná pravdu o koalícii so Smerom

TASR
29.1.2016 11:51

Mimoparlamentná strana Skok ponúka mimoparlamentnej Sieti 100 bilbordov na mesiac február, ak povie jasnú pravdu o povolebnej spolupráci so Smerom.

Skok dá Sieti 100 bilbordov, ak prizná pravdu o koalícii so Smerom
SITA/Marko Erd

Čas do nedele

Na tlačovej konferencii to oznámil líder Skoku Juraj Miškov, ktorý podľa svojich slov jasné stanovisko Siete k tejto veci nepočul.

"Ponúkam Radoslavovi Procházkovi 100 bilbordov, ktoré som objednal na mesiac február. Ja ich zaplatím, sú jeho, môže si tam vylepiť vlastný vizuál. Procházka ale musí povedať pravdu, či so Smerom po voľbách áno, alebo nie, či dokáže vylúčiť spoluprácu so Smerom po voľbách, alebo nie. To je všetko. Ak sa mi ozve do nedele večera, bilbordy sú pripravené. Ak nie, na bilbordy vylepíme náš vizuál," odkázal Miškov. Jeho ponuka platí bez ohľadu na to, či #Sieť koalíciu so Smerom-SD odmietne, alebo pripustí.

Miškov hovorí o nepríjemnej pravde

Podľa Miškova Procházka na otázky o povolebnej spolupráci so Smerom hovorí, že pravdepodobnosť je blízka nule. Šéfovi Skoku to však nestačí, lebo odpoveď nepovažuje za jasnú.

"Nemám nič proti Sieti, som presvedčený, že je tam kopec slušných a šikovných ľudí, ktorí to myslia úprimne. V programe majú riešenia, na ktorých sa zhodujeme, ako hmotná zodpovednosť politikov či zákaz schránkových firiem. Vyzývam však Procházku, aby začal hovoriť pravdu, aj keď je nepríjemná," uzavrel Miškov.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok