Rapujúci revízor propaguje MHD, reklamu videli milióny ľudí

ČTK Youtube
14.12.2015 08:33

Internetovou senzáciou sa okamžite po zverejnení stal klip rapujúceho revízora berlínskej hromadnej dopravy BVG, ktorému je všetko fuk, pokiaľ cestujúci platia.

Rapujúci revízor propaguje MHD, reklamu videli milióny ľudí
Youtube

Rap znudeného revízora

Na facebooku si dvojminútové video od piatkového zverejnenia pustilo vyše 1,8 milióna ľudí, ďalší takmer milión ho videl na YouTube. Video je súčasťou reklamnej kampane prevádzkovateľa MHD.

Znudený revízor v podaní Kazima Akbogu prechádza súpravou metra a rapuje o tom, že mu je jedno, pokiaľ majú ľudia mesačné kupóny, počúvajú hlasnú hudbu, platia veľkými bankovkami, majú pupky, sú gayovia, pritiahnu do MHD kone alebo vo vagóne krájajú cibuľu, musia mať ale platný cestovný lístok.

Video je ako autonehoda

„Žiadny lístok, to nie je jedno. Vôbec žiadne peniaze, to nie je jedno,“ hovorí o dvoch veciach,  ktoré dopravnému podniku vadia. "Takú odozvu sme hneď na začiatku nečakali. Možno po dvoch týždňoch. Sme milo prekvapení," povedala hovorkyňa BVG Petra Reetzová.

BVG sa ale na webu nestretol len s pozitívnymi reakciami.  "To video je ako autonehoda. Nemôžete sa nepozerať, i keď je to hrozné," napísal na facebooku jeden z kritikov. Ďalší zase poznamenal, že dopravný podnik mal peniaze utratené za klip radšej investovať do zlepšenia služieb.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok