Exposlanca Jánoša obžalovali pre týranie, ktoré ho stálo kariéru

TA3 TASR
10.12.2015 14:58

Exposlanca a bývalého prievidzského okresného šéfa Smeru Vladimíra Jánoša obžaloval prokurátor Okresnej prokuratúry v Prievidzi zo zločinu týrania blízkej a zverenej osoby.

Obžalobu na Okresný súd v Prievidzi podal prokurátor v stredu. Informáciu potvrdil hovorca súdov v Trenčianskom kraji Roman Tarabus. "Predseda senátu si spis preštuduje a rozhodne o ďalšom postupe, teda či bude potrebné obžalobu predbežne prejednať na zasadnutí senátu, alebo bude možné nariadiť hlavné pojednávanie," uviedol Tarabus.

Exposlanec za vládny Smer čelí obvineniu z týrania blízkej a zverenej osoby od marca tohto roka. Na základe rozhodnutí prievidzského okresného súdu, ktoré neskôr potvrdil aj trenčiansky krajský súd, ho stíhajú na slobode. Informácie priniesol ako prvý portál aktualne.sk.

Svojho poslaneckého mandátu a funkcie okresného šéfa Smeru sa Vladimír Jánoš vzdal po medializácii konfliktov so svojou dnes už bývalou manželkou. Obvinenia voči svojej osobe odmieta. Informácie, ktoré sa objavili v médiách, označil za lži, polopravdy a nepravdivé obvinenia. Tvrdí, že sa nikdy nedopustil skutkov, z ktorých ho exmanželka a rôzne osoby obviňujú.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok