Chytili fekálneho fantóma, mladého Bratislavčana spoznalo niekoľko obetí

TA3 PZ
25.11.2015 12:53

V rukách policajtov skončil mladý Bratislavčan Martin, ktorý je obávaným "fekálnym fantómom". Mladík niekoľko mesiacov napádal ženy v hlavnom meste a potieral ich exkrementmi.

Chytili fekálneho fantóma, mladého Bratislavčana spoznalo niekoľko obetí
PZ

Zásah v Karlovej Vsi

"Bratislavskí policajti vypátrali a obvinili muža, po ktorom pátrali aj prostredníctvom médiami zverejneného identikitu. Obvineným je 24-ročný Bratislavčan, ktorý v súčasnosti čelí obvineniu zo 6 prípadov útokov na ženy," informovala policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Strážcovia zákona podľa nej intenzívne pracovali na objasnení medializovaných prípadov. Po konzultácii s obeťami vypracovali identikity. Podnety od ľudí sa dlhšie obdobie neukázali ako užitočné, zvrat nastal až v pondelok. Polícia dostala tip, že na zastávke električiek na Námestí svätého Františka v bratislavskej mestskej časti Karlova Ves sa nachádza podozrivý muž potretý fekáliami.

Zašpinený a s bradou

"Na miesto boli okamžite vyslané hliadky z Odboru poriadkovej polície Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave IV a policajti z Odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave IV. Keďže  osoba podľa popisu sa v električke v čase príchodu policajtov nenachádzala, policajti z jednotlivých útvarov začali okamžite po podozrivom mužovi pátrať," pokračovala hovorkyňa.

"Následne, 10 minút od prijatia oznamu, policajti hliadky z Obvodného oddelenia PZ Bratislava Karlova Ves na zastávke MHD Segnerova vypátrali podozrivého zašpiného muža od fekálií aj napriek tomu, že od času zverejného identikitu si nechal narásť bradu,"
informovala Kurucová.

Priznal sa

Muža zaistili a predviedli na políciu, pred ďalšími úkonmi však musel vytriezvieť. "Policajti vykonali v rámci vyšetrovania rekogníciu, v rámci ktorej tri poškodené v osobe podozrivého jednoznačne opoznali muža, ktorý na ne mal zaútočiť fekáliami. V rámci vyšetrovacích úkonov policajti následne  vykonali v bydlisku zadržaného muža po súhlase sudcu pre prípravné konanie domovú prehliadku," pokračovala hovorkyňa.

24-ročný Martin, ktorý je podľa medializovaných informácií synom vysokopostaveného armádneho činiteľa, sa napokon priznal. Obvinili ho zo šiestich prípadov výtržníctva a podali podnet na jeho vzatie do väzby.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok