Bratislavu terorizuje fekálny fantóm, polícia zverejnila jeho podoby

TA3 PZ SITA
11.11.2015 15:21

Policajti žiadajú o pomoc. V hlavnom meste zrejme už niekoľko mesiacov vyčíňa muž, ktorý útočí na ženy výkalmi. Strážcovia zákona zverejnili jeho možné podoby a vyzývajú ľudí, aby im poskytli informácie, ktoré povedú k jeho dolapeniu.

Bratislavu terorizuje fekálny fantóm, polícia zverejnila jeho podoby
PZ

Mladík s krátkymi vlasmi a strniskom

Polícia má identikity muža, ktorý v rôznych častiach Bratislavy útočí na ženy výkalmi. Ako informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová, po analýze doterajších oznámení ide s najväčšou pravdepodobnosťou o muža vo veku 25 až 38 rokov, vysokého približne 180 cm.

Má krátke tmavé vlasy a jemné strnisko. Zvyčajne mal oblečené tmavé športové oblečenie, na hlave šiltovku alebo čiapku, v niektorých prípadoch mal okuliare, tzv. pilotky.

Pomôcť by mohli taxikári

Polícia vyzýva ženy, ktoré sa stali jeho obeťami, aby ihneď po čine kontaktovali políciu. Oznámenia podané s veľkým časovým odstupom zhoršujú možnosť páchateľa zadržať. Akékoľvek informácie, ktoré by polícii mohli pomôcť pri jeho vypátraní, je možné oznámiť na linke 158, prípadne na ktoromkoľvek policajnom oddelení. 

"Taktiež sa obraciame aj na prípadných svedkov, aby akékoľvek relevantné informácie  o skutkoch , o osobe páchateľa, ktorými disponujú, poskytovali príslušníkom PZ na bezplatnom čísle 158, alebo tak urobili osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení. O spoluprácu žiadame aj vodičov taxi služieb, teda či ich zákazník nezodpovedal uvedenému popisu, alebo spĺňal kritérium poznávacieho znaku – silný zápach po výkaloch. Ženám v meste pohybujúcim sa osamote vo všeobecnosti odporúčame zvýšiť obozretnosť, a to vždy, za každých okolností," dodala Kurucová.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok