V šatni Chelsea sa nikto nebúri, tvrdí Fabregas

TASR
3.11.2015 14:29

Španielsky futbalový reprezentant Cesc Fabregas poprel informácie o vzbure v šatni FC Chelsea. Reagoval tak na množiace sa špekulácie.

V šatni Chelsea sa nikto nebúri, tvrdí Fabregas
SITA/AP

Mourinha vychválil na Twitteri

Stredopoliar Chelsea Londýn Cesc Fabregas poprel špekulácie o vzbure v šatni anglického futbalového šampióna. Práve španielskeho reprezentanta označili nešpecifikované zdroje na internete za vodcu revolty voči trénerovi Jose Mourinhovi, pod ktorým sa v klube po katastrofálnom vstupe do sezóny trasie stolička.

"Chcel by som objasniť, že v protiklade s viacerými správami z istých webstránok som v Chelsea nesmierne šťastný a mám s koučom výborný vzťah," odkázal Fabregas prostredníctvom svojho oficiálneho konta na Twitteri.

"Možno sú istí jedinci, ktorí sa zvonku snažia destabilizovať tento klub, ale ja som pevne presvedčený, že sa z toho dostaneme a bude znova dobre."

Chelsea z uplynulých siedmich duelov vo všetkých súťažiach prehrala päť a v tabuľke Premier League jej ako obhajcovi titulu patrí až 15. miesto. Minulý víkend londýnsky klub podľahol na svojom trávniku Liverpoolu 1:3 a Mourinho je podľa britských bookmakerov najvýraznejším favoritom na predčasný koniec na trénerskej lavičke spomedzi všetkých kormidelníkov v najvyššej anglickej súťaži. Informovala agentúra DPA.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok