Po prehre Chelsea s Liverpoolom sa Mourinho nezmohol ani na odpoveď celou vetou

TASR
31.10.2015 17:51

V šlágri 11. kola anglickej futbalovej Premier League prehrala Chelsea Londýn doma s FC Liverpool 1:3. V drese "The Reds" odohral celý zápas kapitán slovenskej reprezentácie Martin Škrtel.

Po prehre Chelsea s Liverpoolom sa Mourinho nezmohol ani na odpoveď celou vetou
SITA/AP

Na Stamford Bridge mali domáci raketový nástup a už v 4. minúte po peknom centri Cesara Azpilicuetu nechytatelne hlavičkoval do siete hostí Ramires. Liverpool sa snažil v ďalšom priebehu o odpoveď, no vyrovnal až v nadstavenom čase prvého polčasu. To Philippe Coutinho ukázal individuálne majstrovstvo a krásnou technickou strelou spoza šestnástky vyrovnal. Brazílčan v drese hostí strelil druhý gól v zápase aj v 74. minúte, keď sa dobre zorientoval v šestnástke a ďalšou peknou strelou dostal jeho tím do vedenia. Dielo skazy pre domácich dokonal po individuálnej akcii v 83. minúte Christian Benteke.

Majster Chelsea mal veľmi zlý štart do sezóny a portugalský tréner Jose Mourinho je pod silným tlakom odvolania. "The Blues" prehrali v lige už šiesty zápas. Britské médiá tvrdia, že práve duel s LFC mal rozhodnúť o jeho budúcnosti v klube ruského miliardára Romana Abramoviča. To nemecký kouč Liverpoolu Jürgen Klopp už získal aj prvú výhru v lige po predchádzajúcich remízach s Tottenhamom a Southamptonom. Na konte má aj triumf v osemfinále Ligového pohára nad FC Bournemouth 1:0.

Mourinho bol na pozápasovej tlačovej konferencii veľmi stručný a pri otázke na výkon tímu a jeho budúcnosť pri mužstve viackrát zopakoval, že nemá čo povedať: "Nemám čo povedať. Nemám čo povedať. Nemám čo povedať. Je mi ľúto, ale nemám čo povedať. Fanúšikovia nie sú hlúpi. Neobávam sa," citovala Portugalčana britská BBC.

Premier League - 11. kolo:

Chelsea Londýn - FC Liverpool 1:3 (1:1)

Góly: 4. Ramires - 45.+3 a 74. Coutinho, 83. Benteke, 41.577 divákov.
/M. Škrtel (Liverpool) odohral celý zápas/

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok