Slovan skúša svojho bývalého hráča Skokana

TASR
17.7.2015 23:00

Tím jediného slovenského účastníka Kontinentálnej hokejovej ligy Slovan Bratislava sa možno posilní o svojho bývalého hráča. Ako informoval oficiálny klubový web, útočník Dávid Skokan absolvuje v HC Slovan mesačnú skúšku.

Slovan skúša svojho bývalého hráča Skokana
SITA/Jozef Jakubčo

Skokan, ktorý môže hrať na pozícii centra alebo krídla, s mužstvom odcestuje v pondelok popoludní na týždňové sústredenie do slovinského Mariboru. Odchovanec popradského hokeja už v Slovane pôsobil, v drese s orlom na hrudi nastúpil spolu na 172 zápasov.

V Bratislave hral od sezóny 2009/10 až do záverečného extraligového ročníka klubu 2011/2012. Uplynulé tri sezóny strávil v najvyššej českej súťaži, kde obliekal dresy pražskej Slavie i HK Hradec Kralové. V minulom ročníku odohral za Hradec 31 zápasov s bilanciou 3 góly a 10 asistencií.

Hokejista draftovaný New Yorkom Rangers je členom širšieho výberu slovenskej reprezentácie. Celkovo si v seniorskom mužstve pripísal 27 štartov vrátane svetového šampionátu v roku 2014. V mládežnickych kategóriach sa zúčastnil trikrát na majstrovstvách sveta dvadsaťročných.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok