Na Pohode vystúpia aj Bez ladu a skladu, odštartujú narodeninové turné

SITA
13.4.2015 13:25

Na 19. ročníku multižánrového festivalu Bažant Pohoda sa predstaví aj slovenská kapela Bez ladu a skladu. Zoskupenie odohrá na Pohode jediné tohtoročné letné festivalové vystúpenie.

Na Pohode vystúpia aj Bez ladu a skladu, odštartujú narodeninové turné
TASR

Kapela organizátora Pohody

Formácia Bez ladu a skladu vznikla v roku 1985 v Trenčíne a svoju činnosť ukončila v roku 1997. Odvtedy vystupuje len sporadicky. V kapele, ktorá vydala albumy ako Bez ladu a skladu (1990), Horúce hlavy (1991) a Iba raz (1994), spieva organizátor Pohody Michal Kaščák. S formáciou hrával napríklad aj Richard Rybníček.

Kto vystúpi?

Účasť na festivale už skôr potvrdili Björk, Manu Chao La Ventura, Die Antwoord, FFS (Franz Ferdinand & Sparks), Einstürzende Neubauten, A-Trak, Roni Size Reprazent, CocoRosie, Kaytranada, Young Fathers, Eagles of Death Metal, Beardyman, Tom Vek, Tiken Jah Fakoly, Ibeyi, Les Ambassadeurs, Of Montreal, Turbowolf, Irie Révoltés, Kiasmos, Heymoonshaker, Bilderbuch, Kate Tempest, Omar Souleyman, Koven, Too Many Zooz, RL Grime, Dyse, Hybrid Minds, Fat White Family, Elektro Guzzi, Fufanu, Kuenta i Tambu, Acollective, Darkstar, Damian Lazarus & The Ancient Moons, Off!, Mourn, Monikino Kino, Tricot, Dakh Daughters, Seward, Erotic Market, Ghostigital, Lola Marsh, Bo Ningen, Pearls Negras, Anton Maskeliade, Vlasta Popić a Repetitor.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok