Ďalšie známe meno na Pohode, prídu aj Die Antwoord

SITA
4.3.2015 16:07

Na 19. ročníku multižánrového festivalu Bažant Pohoda, ktorý sa uskutoční od 9. do 11. júla na letisku v Trenčíne, vystúpi aj juhoafrická formácia Die Antwoord.

Ďalšie známe meno na Pohode, prídu aj Die Antwoord
SITA

Juhoafrická formácia

Organizátori podujatia o tom informovali na svojej facebookovej stránke. Die Antwoord vznikli v roku 2008 v Kapskom meste, pričom zostavu skupiny tvoria rapper Ninja, speváčka Yolandi Visser a DJ Hi-Tek.

Debutovali o rok neskôr albumom $O$, ktorý najprv vydali zdarma na internete. Nahrávka obsahuje aj ich najznámejší singel Enter The Ninja. V roku 2011 založili vlastný label Zef Recordz, prostredníctvom ktorého vydali ďalšie dve štúdiovky Ten$Ion (2012) a Donker Mag (2014). Okrem toho majú na konte aj EP nahrávky 5 (2010) a Ekstra (2010).

Príde aj Björk a Einstürzende Neubauten

Účasť na Pohode už skôr potvrdili Björk, FFS (Franz Ferdinand & Sparks), Einstürzende Neubauten, Roni Size Reprazent, Kaytranada, Young Fathers, Eagles of Death Metal, Tom Vek, Tiken Jah Fakoly, Ibeyi, Mourn, Les Ambassadeurs, Turbowolf, Heymoonshaker, Omar Souleyman, Too Many Zooz, Dyse, Fat White Family, Fufanu, Kuenta i Tambu, Off!, Monikino Kino, Erotic Market, Bo Ningen, Pearls Negras, Vlasta Popić a Repetitor.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok