Predsedom OKS ostáva Ondrej Dostál

TASR
7.12.2014 11:25

Predsedom Občianskej konzervatívnej strany (OKS) aj naďalej ostáva Ondrej Dostál, ktorý stranu vedie od apríla 2012. Vo funkcii ho potvrdil Republikový snem OKS, ktorý v sobotu (6. 12.) rokoval v Liptovskom Mikuláši.

Predsedom OKS ostáva Ondrej Dostál
SITA

Zvolil tak vedenie, ktoré povedie stranu do najbližších parlamentných volieb. Podpredsedami OKS aj po sneme ostávajú Zuzana Dzivjáková, Tibor Takáč, Ivan Kuhn, Juraj Petrovič a Martin Mlýnek. TASR o tom informoval Dostál.

Snem v sobotu prijal aj vyhlásenie, v ktorom skonštatoval, že Ficova vláda obmedzuje ekonomické a politické slobody slovenských občanov, je vládou korupcie a populizmu, a tiež ohrozuje postavenie Slovenska ako súčasti západu. OKS pripomína, že opozícia má už len približne rok na to, aby k Ficovej vláde postavila alternatívu.

Nevyhnutnými podmienkami k tomu podľa snemu sú dôsledná obhajoba hodnôt Novembra 1989, žiadne paktovanie s Ficovou vládou a skutočná vôľa k vzájomnej spolupráci. "OKS zameria svoje politické pôsobenie v roku 2015 na to, aby sa takáto alternatíva k protinovembrovej vláde vytvorila," uviedol Dostál.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok