Poprad zdolal Zvolen a vystriedal ho na druhom mieste

SITA, TA3
12.10.2014 23:19

Zvolenský káder kvária zdravotné problémy. Aj preto pricestovali hostia do Popradu len s troma päťkami. Tie ale nedokázali držať s kamzíkmi tempo, vďaka čomu domáci vyhrali 5:2.

Hráči HK Poprad zvíťazili v nedeľňajšom zápase 12. kola hokejovej Tipsport extraligy na domácom ľade nad HKM Zvolen 5:2. Popradčania zvíťazili tretí raz z ostatných štyroch zápasov a bodovo sa dotiahli na Zvolenčanov na 2. mieste tabuľky. Vďaka lepšiemu skóre dokonca pôjdu pred nich z tretej na druhú priečku. Popradčania o svojom deviatom víťazstve v sezóne definitívne rozhodli v tretej tretine, v ktorej sa gólmi Ľuboša Bartečka a Matúša Paločka vzdialili súperovi na konečných 5:2.

Hokej - Tipsport extraliga 2014/2015 - 12. kolo:

HK Poprad - HKM Zvolen 5:2 (2:2, 1:0, 2:0)

Góly: 2. Paukovček (Hvila, Matis), 20. Fabian (Bartečko, T. Sýkora), 35. Kroták (S. Takáč, Dinda), 44. Bartečko (T. Sýkora), 58. Paločko (S. Takáč, Kasík) - 6. Brabenec (Bortňák, Juraško), 9. Bortňák (Brabenec, Podkonický)

Vylúčení: 2:3 na 2 min, presilovky: 2:0, oslabenia: 0:0, rozhodovali: D. Konc - Sčensný, Výleta, 1416 divákov

Zostavy:

Poprad: Kostúr - Kurali, R. Suchý, Dinda, Fabian, Malina, Kasík, Pitka, Makovský - T. Sýkora, Boltun, Bartečko - Kroták, S. Takáč, Paločko - Matis, Paukovček, Hvila - Štrauch, Mlynčár, Gápa

Zvolen: Šimko - Juraško, Bagin, Tomko, Hraško, Pichnarčík, Ťavoda, Varholík - Bortňák, Brabenec, Podkonický - Síkela, L. Jurík, Michal Chovan - Fekiač, Srnka, Martin Ďaloga

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok