Pitva potvrdila, že priateľka Micka Jaggera spáchala samovraždu

TASR
20.3.2014 06:28

Módna návrhárka L'Wren Scottová a priateľka Micka Jaggera, frontmana skupiny Rolling Stones, spáchala samovraždu obesením. Oznámil to v stredu podľa webu časopisu Hollywood Reporter úrad patológa mesta New York City.

Pitva potvrdila, že priateľka Micka Jaggera spáchala samovraždu
SITA

Štyridsaťsedemročná L'Wren Scottová, vlastným menom Luann Bambroughová, mala so spevákom vzťah od roku 2001. V pondelok ju našli obesenú v jej byte v newyorskom Manhattane na šatke priviazanej ku kľučke dverí. Predpokladalo sa, že spáchala samovraždu, čo potvrdil aj súdny patológ. Polícia nenašla v byte žiadny list na rozlúčku.

Scottová pôsobila ako modelka, neskôr ako vizážistka celebrít a módna návrhárka. Svoje meno sa rozhodla zmeniť po tom, keď ako 17-ročná začala s kariérou modelky, ku ktorej ju priviedol renomovaný módny fotograf Bruce Weber.

Ako vizážistka sa starala o výzor herečiek ako boli Nicole Kidmanová, Julianne Moorová, Sarah Jessica Parkerová alebo Elizabeth Taylorová. Na starosti mala v roku 2012 Jaggerov šatník počas turné Rolling Stones s názvom 50 and Counting.


Správa o smrti jeho partnerky zastihla Jaggera deň po tom, čo s Rolling Stones priletel v rámci svetového turné do Austrálie. Skupina následne zrušila všetky koncerty v Austrálii i na Novom Zélande.


Scottovej firma mala podľa agentúry AP ku koncu roka 2012 dlh vo výške takmer šesť miliónov dolárov. V stredu sa údajne chystala oznámiť ukončenie svojej rovnomennej odevnej línie. Vo februári zrušila kvôli výrobným problémom módnu prehliadku v Londýne a tento mesiac plánovala prostredníctvom sociálnych médií predstaviť novú jarnú kolekciu.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok