Čerstvá držiteľka Oscara postavou v Hviezdnych vojnách?

TA3 Slavo Held
18.3.2014 06:05

Zatiaľ poznáme len jedného oficiálneho člena novej hereckej zostavy siedmej epizódy Hviezdnych vojen. Adam Driver, ktorý sa objavil napríklad vo filmoch Vnútri Llewyna Davisa a Lincoln, si zahrá zatiaľ nepomenovaného zloducha. Po jeho boku by sa mohla objaviť čerstvá držiteľka Oscara za najlepšiu herečku vo vedľajšej úlohe – Lupita Nyong'o z filmu 12 rokov otrokom. Informáciu priniesli viaceré zahraničné média.

Čerstvá držiteľka Oscara postavou v Hviezdnych vojnách?

Herečka sa okrem oceneného filmu objavila už len v minulomesačnej novinke v thrillery Non Stop, v ktorom sa objavila po boku Liama Neesona.

Posledné správy informovali, že v pokračovaní legendárnych sci-fi filmov sa objaví aj ústredná trojica z pôvodnej trilógie – Harrison Ford, Carrie Fisher a Mark Hamill.

Prípravy filmu ovplyvnili aj trikovú spoločnosť Industrial Light & Magic, známu pod skratkou ILM, ktorá je nútená rozšíriť výrobu. Spoločnosť špecializovanú na vizuálne efekty založil v roku 1975 George Lucas a vďaka novým Hviezdnym vojnám má objednávky na desať rokov dopredu.

V časoch, keď sa žiadny film neobíde bez digitálnych efektov, otvára otvoriť nové štúdia aby zvládla množstvo objednávok. Pobočka v San Franciscu zvýši počet zamestnancov na 700, pobočka v Singapure na 400 a nové trikové štúdia otvoria vo Vancouvri a Londýne.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok