Prípad Vlčeka, ktorý si objednal únos manželky, pokračuje. Jej pozostatky mal rozpustiť v kyseline

ta3 TASR
24.8.2023 12:02

Vyšetrovanie v prípade obvineného Miroslava Vlčeka, ktorý si mal v roku 2016 z pomsty objednať únos exmanželky do areálu skladu vo Veľkých Ripňanoch, následne ju tam mal usmrtiť a jej telesné pozostatky rozpustiť v plastovom sude s kyselinou sírovou a chlorovodíkovou, naďalej pokračuje. Obvinený je stíhaný vo väzbe. Potvrdili to z odboru komunikácie a prevencie Prezídia Policajného zboru.

putá zatknutie obžalovaný odsúdený ilu 1140 px (TASR/AP)
TASR/AP

Málo informácií

Trestné stíhanie je vedené za obzvlášť závažný zločin úkladnej vraždy. "V tejto veci sa neustále vykonávajú vyšetrovacie úkony a preto nie je možné v tomto štádiu konania poskytnúť ďalšie informácie. Vzhľadom na povahu skutku a štádium, v ktorom sa v súčasnej dobe vyšetrovanie nachádza, ich zverejnením by mohlo dôjsť k sťaženiu alebo k prípadnému zmareniu ďalších procesných úkonov," priblížili z Prezídia PZ.

Miroslav Vlček bol pôvodne právoplatne odsúdený za zločin pozbavenia osobnej slobody. Krajský súd v Trnave však 18. apríla vyhovel sťažnosti špeciálneho prokurátora a povolil obnovu konania v neprospech odsúdeného. V rovnaký deň bolo Miroslavovi Vlček doručené uznesenie o vznesení obvinenia.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok