Hrôzostrašná tragédia. Ženu prepichol plážový slnečník, namieste vykrvácala

ta3 NBC
24.8.2023 10:03

Šesťdesiattriročná žena z Južnej Karolíny zomrela na pláži na traumu hrudníka. Keď začal fúkať silný vietor, odvialo plážový slnečník, ktorý sa žene zapichol do tela. Uviedol to úrad koronera v americkom okrese Horry.

Hrôzostrašná tragédia. Ženu prepichol plážový slnečník, namieste vykrvácala
TASR/AP

Smrť do hodiny

Tammy Perreaultová sa nachádzala v Garden City Beach. Keď sa to stalo, bol s ňou jej manžel Mike Perreault a ich štyria priatelia.

"Bol to bežný deň, žiadne iné slnečníky, plážové prikrývky alebo čokoľvek iné sa nepokazili," povedal pre NBC News jej manžel. "Len tento jeden dáždnik," dodal. Ten spadol na pláž zo vzdialenosti asi 12 metrov a všetci sa prikrčili, okrem Tammy, spomínalPerreault. "Prešlo jej to cez ruku do hrudného koša. Vykrvácala možno za 30 alebo 40 sekúnd," priblížil tragédiu.

Tammy previezli na miestnu pohotovosť, kde zomrela necelú hodinu po nehode na následky poranenia hrudníka, uviedla hlavná zástupkyňa koronera Tamara Willard.

Boli len oni dvaja

Perreault sa s Tammy stretol pred 29 rokmi na futbalovom večierku svojho kamaráta. "Bola jediná svojho druhu," skonštatoval so slzami v očiach. "Po niekoľkých rokoch som ju požiadal o ruku. Vzali sme sa na pláži na Jamajke."

Pár, pôvodne z východného pobrežia, sa presťahoval do Surfside Beach v Južnej Karolíne asi pred 11 rokmi. Tammy len nedávno odišla do dôchodku vo veku 62 rokov. "Celý čas sme to boli len ona a ja. Naši priatelia povedali, že ak ste videli Mikea, videli ste Tammy, a ak ste videli Tammy, videli ste Mikea. Tammy milovala všetkých, nikdy na nikoho nepovedala nič zlé," dodal Perreault pre NBC.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok