Superdebata za účasti divákov! ta3 pripravuje desiatky atraktívnych predvolebných duelov

ta3
16.8.2023 16:21

Spravodajská televízia ta3 sa pýši dlhoročnou tradíciou a nie je tak žiadnym prekvapením, že nadchádzajúce parlamentné voľby sú vrcholnou udalosťou, ktorej zodpovedá aj príprava a nasadenie celého nášho tímu.

Superdebata za účasti divákov! ta3 pripravuje desiatky atraktívnych predvolebných duelov
ta3

Výhoda aj záväzok

"V ta3 sa môžeme oprieť o viac ako 20-ročné skúsenosti, čo nám dáva veľkú výhodu, na druhej strane je to aj obrovský záväzok," povedala riaditeľka komunikácie a strategického rozvoja Oľga Dúbravská.

Diváci sa môžu tešiť na vysielanie z nového štúdia, ktoré ukrýva aj niekoľko inovácií. ta3 ponúkne divákom najviac volebných diskusií aj najväčší volebný prehľad, na základe ktorého sa voliči môžu zodpovedne rozhodnúť, ktorej strane zveria svoj hlas. 

Desiatky atraktívnych duelov

Od 11. septembra v Téme o 9.30, o 12.30 a o 19.50 h. budeme vysielať duely kandidátov v nasledovnom modeli: Vyžrebujeme dvojice kandidátov, ktorí sú na kandidátkach politických strán umiestení do ôsmeho miesta. Pôjde o 10 politických subjektov, ktoré podľa posledných prieskumov majú najvyššie preferencie.

Diskusné súboje vyžrebovaných dvojíc budú moderovať Peter Bielik, Richard Dírer, Braňo Král, Diana Štrusová a Rasťo Iliev. Spolu pôjde o 35 atraktívnych duelov. 

Superdebata

Predvolebné diskusie vyvrcholia 25. a 26. septembra. Obzvlášť zaujímavou bude záverečná Superdebata v utorok 26. septembra. Stretne sa v nej pravdepodobne päť lídrov najsilnejších strán za účasti divákov. Ponúkneme tak predvolebnú šou, akú poznáme z amerických volieb.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok