Na konkurz do ta3 prišiel Jozef Pátrovič. Redaktora robiť nechce, aký má nápad?

ta3/Soňa Búranová, Richard Bolješik
12.8.2023 14:09 , Aktualizované: 3.11.2023 22:46

Televízia ta3 hľadá nové tváre a v sobotu sa v priestoroch na Kalinčiakovej ulici konal konkurz. Predpoludním k nám zavítal aj Jozef Pátrovič, spevák a bývalý vodič autobusu, ktorý je známy zo zábavnej televíznej šou. Na pozíciu redaktora sa však nehlásil, prišiel s vlastným nápadom.

Na konkurz do ta3 prišiel Jozef Pátrovič. Redaktora robiť nechce, aký má nápad?
ta3/Soňa Búranová

Boj proti azbestu

Pátrovič prišiel do ta3 s jasným cieľom. Zaujíma ho ochrana životného prostredia. Myslel si, že v televízii máme deň otvorených dverí, preto dúfal, že nájde niekoho, ktoby mu pomohol s jeho nápadom. Vysvetlil totiž, že "bojuje proti azbestu na Slovensku". 

"Myslel som si, že niekoho nájdem, kto by mi pomohol založiť pápežskú organizáciu, ktorú majú Taliani aj Poliaci. To by sme chceli založiť v ta3, ak by sa to dalo. Aby mladí ľudia z celého Slovensko mohli chodiť sem a vyjadriť sa k životnému prostrediu," povedal v rozhovore. 

Prezradil, že spokojný bude vtedy, ak sa oživí a ozdraví podľa jeho slov totálne zdevastované prostredie. Chce, aby sa ľudia spoločne pokúsili zachrániť čo sa dá.

Verný divák

O prácu redaktora nemá záujem. "Nie, to v žiadnom prípade," reagoval. Dúfal, že u nás nájde niekoho, kto mu pomôže naštartovať "novú reláciu". Prezradil aj to, že je verným divákom ta3 a sleduje ju celý deň. "Sledujem všetky relácie, do posledného slova všetko zachytávam do svojej hlavy. Všetko by som vám vedel povedať, čo sa tam dialo - aj včera, aj predvčerom, aj minulé roky," uviedol.

Rozhovor s Jozefom Pátrovičom si môžete pozrieť nižšie.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok